Rakas ystäväni Arska

Työssäni luon hyvinkin syviä ja tiiviitä suhteita hoidettaviin koiriin sekä hevosiin. Jotkut heistä vain yksinkertaisesti ovat erityisiä ystäviä, joihin kiinnyn. Hoidin Arskaa, äärettömän herkkää, sympaattista, machoa ja lempeää sekä iloista englannin bulldoggia monen monituista kertaa onnellisena.

Saimme katkaistua korvatulehdus/antibioottikierteen, jonka jälkeen ylläpidimme hyvää oloa hieronnalla ja laserhoidolla. Naureskelin usein Arskan omistajan kanssa erikoisia työasentojani riippuen siitä, oliko Arska leikkisällä tuulella tai muuten vain kävi välillä pyörähtämässä hengähdystauon palaten sitten luokseni hännäntöpö heiluen ja pusuja antaen.

Kunnes tuli päivä, jolloin kuulin, että Arskan sydän oli pettänyt ja hän oli lähtenyt pois luotamme. Veltto sydän, eräs rodun tyyppivioista aiheutti …

Lue koko artikkeliValohoitoa ihmisen parhaalle ystävälle

Teksti ja kuvat: Elina Niemi

Jos koiran isäntä on ennakkoluuloton, voi koirauimalan seinästä löytynyt ilmoitus laserhoidosta johtaa ensimmäiseen kokeilukertaan ja lemmikin hyvään oloon.

Mitä?

Valo on yksi energian muoto, joka saa alkunsa aineessa ja koostuu aalloista. Laser on äärimmäisen puhtaan valon lähde, eli valolla on vain yksi aaltopituus eikä koko valospektriä. Laserhoito on lääketieteellinen hoitomuoto, joka on tieteellisesti tarkkaan dokumentoitu ja tutkittu. Ihmisten ja eläinten laserterapiasta on julkaistu yli 3000 lääketieteellistä tutkimusta yli 80 maassa. Erikseen on tietysti laserkirurgia, josta tässä yhteydessä ei kerrota enempää.

Laserhoito on nopeaa, kivutonta ja tehokasta. Lääketieteellisen laserin puhdas, …

Lue koko artikkeli