Gillian Higginsin klinikka

Odotukset olivat suuret, kun ajelin kohti Ypäjää Gillian Higginsin klinikalle, joka pidettiin 10.10.2013 Ypäjähallissa. Kutsussa oli ilmoitettu, että kurssi on tarkoitettu erityisesti eläinlääkäreille, hierojille ym. ammattilaisille. Katsojia olikin kerääntynyt reippaasti ja näin myös tuttuja kollegoita.

Gillian Higginsin tapa kertoa ja esittää asiat oli hyvin selkeä ja hänen innostuksensa oli positiivista ja tarttuvaa. Odotin kuin kuuta nousevaa jotain uutta ja inspiroivaa tietoa, mutta harmikseni kurssin anti olikin kertausta jo opitusta. En kuitenkaan kadu sinne menoani, koska kertaus ei ole koskaan pahasta ja opetustapa oli erinomainen sekä olihan muuten mukava rupatella kollegoiden kanssa ja vaihtaa kuulumisia.

Suosittelen lämpimästi Gillian Higginsin klinikkaa erityisesti hevosen omistajille, jotka varmasti koulutuspäivän aikana saavat ahaa-elämyksiä ja kurssin jälkeen katsovat hevostaan uusin silmin ja saavat uusia harjoitteluideoita. Voisin myös kuvitella alan valmentajien saavan klinikasta hyötyä miettiessään uusia ja erilaisia lisäharjoitteita valmennettavilleen.

On erittäin hyvä, että tällaisia tilaisuuksia järjestetään. Näiden avulla tietoisuus lisääntyy ja opimme huolehtimaan hevosistamme paremmin. Kiitos Ypäjän hevosopistolle.

« Takaisin