Bemerhoito

Bemerhoito on hyvin helppoa. Pepsi näyttää, että asento on vapaa ja hoitovaikutukset saavutetaan helposti.

Bemerhoito on hyvin helppoa. Pepsi näyttää, että asento on vapaa ja hoitovaikutukset saavutetaan helposti.

Pepsi bemerhoidossa 2

Pepsi bemerhoidossa 3

Bemer-laite, jolla hoito tehdään, on maailman ainoa fysikaalinen verisuoniterapialaite. Hoitoidea on hyvin yksinkertainen. Laitteesta tulevalla patentoidulla Bemersignaalilla autetaan elimistöä parantamaan itse itseään. Elektromagneettinen aalto vie informaation koko kehon läpi kuten valo. Bemersignaali on laajakirjoinen ja vaikuttaa molekyylitasolla kaikkiin soluihin. Se ei kuluta mineraaleja kehosta kuten voimakas magneettikenttä.

Bemerhoidolla vaikutetaan mikroverenkiertoon, jota on verenkierrostamme 74%. Nykyään tiedetään, että monet elimistön sairauksista johtuvat mikroverenkierron häiriöistä. Jos se toimii huonosti, ei elimistö pysty toimimaan oikein ja kehon kudosten normaali uudistumisprosessi häiriintyy.

Bemerhoito:

  • vähentää tulehdusalttiutta
  • vahvistaa immuniteettia
  • tukee heikentynyttä paranemisprosessia kehossa
  • parantaa elinten ja kudosten hapen ja ravinnon saantia sekä kuonan poistoa
  • vähentää stressin vaikutuksia elimistöön
  • parantaa suorituskykyä ja kestävyyttä
  • nopeuttaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen
  • pienentää urheiluvammojen saantia
  • suojaa paremmin vapailta radikaaleilta

On kyse sitten ihmisestä, koirasta tai hevosesta, jokainen hyötyy hoidosta eikä siitä ole kenellekään haittaa ja voin sanoa, etten ole vielä tavannut ainoatakaan koiraa tai hevosta, joka ei olisi nauttinut hoidosta. Ainoa este hoidolle on elinsiirto. Keho saattaa silloin ajatella parantavansa hylkimällä vierasta esinettä.

Bemerhoito on tieteellisesti tutkittu ja hyväksytty hoitomuoto. Se on rekisteröity EU:ssa virallisesti lääketieteelliseksi laitteeksi.

Bemersignaali laittaa punasolut hylkimään toisiaan, jolloin ne pääsevät helpommin kulkeutumaan pieniin arterioihin ja venuleihin. Näin annetaan punasoluille mahdollisuus tehdä joka puolella kehoa tärkeää työtään eli kuljettaa happea ja ravinteita soluille sekä kuonaa pois.

Toinen tärkeä Bemersignaalin vaikutus kohdistuu vasomotioniin. Se on biorytmistä toimintaa ja se löydettiin vasta 16 vuotta sitten. Kyse on siis pienten suonien rytmisestä liikkeestä, joka auttaa sydäntä verenkuljetustehtävässä. Suonten normaali rytmi on noin 1-5 kertaa minuutissa. Useissa sairauksissa vasomotion häiriintyy, esimerkiksi diabeteksessä rytmi voi olla vain 1 kerran 10 minuutissa. Bemer on tällä hetkellä ainoa laite maailmassa, jolla voidaan vaikuttaa vasomotioniin. Mikään lääke ei pysty vaikuttamaan mikroverenkiertoon kuuluvien alle 0,2mm kokoisten suonten toimintaan.

Kolmas tärkeä Bemersignaalin vaikutus on solun mitokondrioon ja siellä ATP:n (adenosiinitrifosfaatti) tuotantoon. Kyse on siis solujen ja sitä kautta kehon energiantuotannosta. Tutkimusten mukaan bemerhoidolla lisätään 18% enemmän ATP:a kehon käyttöön.

Bemersignaali vaikuttaa myös valkosolujen pyörimis- ja tartuntakäyttäytymiseen ja tehostaa siten immuniteetin toimintaa.

Lisää tietoa Bemeristä löytyy myös sivuilta:
www.bemer-partner.com/fortuita